845 poze   443919 vizite
Albume
Caini rasa CIOBANESC MIORITICCaini rasa MALINOIScainii familieiCapre la pascut linga gospodaria noastraCAPRE- totul e de vanzare   1-LAPTE DE CAPRA   2 CAPRE ANGLONUBIENE      1-Cora n 15 feb 2013-vanduta la Ploiesti      2-Matumba n 10 ian 2011-vanduta la SV      3 Tiganca n 1 mai 2015      4-Sura n febr 11-2016      5-Caprioara n 8 martie 2016      6-Tereza n 22 mai 2016      9- TAP Cezar-vandut SV         7-Serena      Vanzari 2015-anglonubiene   4-CAPRE F1 SANNEN X ANGLONUBI matca 2014-2016 AN matca      1-Dalmatiana n 1 ian 2014-matca      2-Galbena-n 15 august 2012      3-Alpina      4 Berlina n 11 febr 2015      5 Florentina n 15 mart 2015-vanduta Costinesti      6-Bella n 1 sept 2014-matca      7-Regina n in 11 iun 2013-vanduta la Vaslui      Vanzari 2015-mets angb x sannen   5-CAPRE SANNEN matca      1-Bunicuta n 5 iunie 2010      3 Printesa n 24 apr 2015   PASUNE      Lucerna 2015   VANZARI CAPRE TAPI IEZI si PORCI 2015   VANZARI IEZI-tapisori 2013Cazare la mareCONSTRUCTII NOI 2012 2013   Adapost maternitate crestere iedute   Gardul construit in febr 2013CONTACT MARIAN CIRNUDE VANZARE-LACUL LUMINITA   LACUL NOSTRU-2014-LUCRARIExtindere cotete gainiFAMILIA CIRNU M si MFanar-ocbr 2013fructe de padureGaini outoareGradina de zarzavat-2015HRANA pasari si animaleINDAGRA 2012INDAGRA 2013Investitii 2010 adaposturi pasariInvestitii 2012 magazie furajeINVESTITII 2012-lacul LUMINITALAPTE CAPRA-BENEFICII   CASCAVAL DE CAPRALivada noastra   Cultura de Mur-2 mai 2015   Cultura de zmeur-mai 2015   Primavara 2015-taieri pomi   Vita de vie-2015Lucrari de amenajare a fermeiOASPETI LA FERMAParcul nostruPasarile pt oua si carnePASTRARE LAPTE DE CAPRA   Laptele de capra   Vand cas si brinza de capra      Prepararea saramurii pt brinza de capraPENTRU TOTI CONTESTATARII MEIPestii prinsi in lacul Luminita in 2011PORCI   Porci rasa VIETNAMEZI      Porci vietnamezi- linie noua      Vand purcei vietnamezi   Porci rasa PIC   Porci- vieri de vanzaree   PURCEI SUGARI 2014      INTARCAREA PURCEILOR   SCROAFE DE REPRODUCTIE      SCROAFE reproductie rasa PIC- Duroc -Pietrain         2-PIC-Corina-se vinde         4-PIETRAIN-Dooly-se vindeTRATAMENTE CAPRE   TRATAMENTE IEZI SI MIEI      Boli ale caprelor si oilor         MEDICAMENTATIE SI VACCINURI OBLIGATORII

membru din 28 februarie 2010

LAPTE CAPRA-BENEFICII

Consuma Aceasta Bautura Zilnic si Vei Trai Peste 100 de Ani!
0 9729 Google +24 1 0 3 9784


Un articol de Cristian Iacov

Se stie de foarte mult timp faptul ca norvegienii sunt unii dintre cei mai longevivi oameni de pe planeta. Ce nu se stia pana acum este secretul longevitatii lor. Iata ca de azi inainte, acest secret nu va mai fi tinut ascuns. Longevitatea lor este data de consumul zilnic al acestei bauturi, o bautura miraculoasa, cu extrem de multe beneficii asupra sanatatii, bautura ce este la indemana oricui.

Este vorba despre zer, un remediu uimitor, promovat de cunoscutul doctor Paavo Ariola. Dovada ca zerul este uimitor sta in faptul ca batranul Thomas Parr, un agricultor simplu, a trait 152 de ani. El a recunoscut faptul ca a consumat zi de zi cate un pahar de zer.



Compozitia si proprietatile curative ale zerului

Acest aliment este potrivit pentru toate varstele. Din cauza asemanarii de laptele matern, acesta poate fi utilizat in loc de lapte in dieta celor mici.

Zerul este de fapt un fluid ce este alcatuit in mare parte din apa (93%).Pe langa continutul de apa, zerul este bogat in potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, fier, zinc, cupru, cobalt, mangan, molibden, vitamine, enzime cat si aminoacizi.

O suta de grame de zer contin doar 26 de calorii, ceea ce este perfect in arderea grasimilor.

Una dintre cele mai sanataose bauturi pentru ficat si nu numai!

Zerul este unul dintre cele mai bune „medicamente” pentru ficat, fiind un adevarat detoxifiant. Daca va confruntati cu orice boala de ficat, beti zer in fiecare zi, si in scurt timp acesta se va regenera. Zerul este format din beta - lactoglobulin, care incarca organismul cu un aminoacid numit BCAA, care ajuta considerabil in boala hepatica moderna. Expertii sustin faptul ca aminoacidul BCAA mareste speranta de viata a persoanelor cu ciroza hepatica cu peste 10 ani!

Alfa - lactalbuminei continut in zer este bogat in triptofan, un aminoacid esential cunoscut pentru reglarea si imbunatatirea somnului si a starii de spirit.

Zerul este bogat in imunoglobuline si lizozomi care intaresc sistemul imunitar, si care sunt foarte utili in afectiunile hepatice cronice.

Zerul este plin de cisteina, o substanta necesara pentru fabricarea de glutation, un antioxidant puternic ce protejeaza organismul de infectii si toxine. Glutationul este de asemenea destul de eficient si in tratamentul glandei tiroide, cancerului, sclerozei cat si a bolii Parkinson.

Pentru rezistenta si pierdere in greutate

Daca sunteti sportivi in devenire sau chiar de performanta, si doriti sa va mentineti in forma, si sa va dezvoltati musculatura, consumati zilnic zer si performantele voastre vor fi remarcabile.

Daca incercati sa pierdeti in greutate, daca sunteti stresati sau suferiti de boli grave, trebuie sa includeti in dieta zilnica acest uimitor zer. Zerul este abundent in electroliti, hidrateaza perfect corpul, ofera energie si este mult mai potrivit decat bauturile energizante toxice organismului.

Zerul contribuie de asemenea la mentinerea sanatatii si bunastarii, deoarece scade glicemia si tensiunea arteriala. Problemele cu care se confrunta lumea moderna cum ar fi obezitatea, hipertensiunea arteriala, epuizarea precum si stresul pot fi atenuate cu un consum regulat de zer.

Remediu pentru digestie

Acidul lactic, care este continut in zer, reduce numarul excesiv de ciuperci si bacterii din intestin, si regleaza nivelul pH-ului din organism.

Consumul regulat de zer, se recomanda impotriva problemelor digestive cum ar fi: balonari, colici si constipatie.

Cum sa pregatim acest zer chiar la noi acasa?

Cel mai bun lucru este ca acest zer se poate face destul de usor si puteti folosi orice fel de lapte, lapte care nu trebuie sa fie pasteurizat.

Luati 1 litru de lapte cat mai gras, puneti-l intr-un borcan, si lasati-l sa stea la temperatura camerei in jur de 1-2 zile. Veti vedea ca dupa scurgerea timpului, zerul se va separa si va fi in partea de jos a borcanului.

Dintr-un litru de lapte veti obtine circa 700 de ml de zer.

Colectati zerul si acesta este gata pentru consum.

Puteti face o cantitate mai mare si se poate pastra cu usurinta la frigider, fara grija alterarii lui, intrucat acesta se va altera destul de greu pentru ca este un PRODUS deja fermentat.

Tratament :

Boli tumorale – Se consuma un litru de zer pe zi timp de 6 luni de zile.

Guta - Se fac cure de 3 luni, in care se beau trei cani (200 de ml) de zer in fiecare zi, cu 30 de minute inainte de masa.

Imunitate scazuta - consumul zilnic a 100 de ml timp de 3 luni de zile

Boli ale ficatului – cate un pahar (200 de ml) pe zi timp de 12 luni

Imbunatatirea perormantelor sportivilor – 1 cana de 250 de ml cu 1 ora inaintea depunerii efortului

Degeraturi - zonele afectate se invelesc cu un tifon inmuiat in zer, dupa care se lasa 60 de minute, iar apoi se spala cu apa. Aceasta aplicatie se face zilnic, pana ce zonele afectate se vindeca.

Eczeme - Timp de o ora se pun comprese cu zer pe zonele afectate, dupa care se lasa zona sa se usuce. Tratamentul trebuie folosit zilnic, timp de 14 zile.

Pentru detoxifierea organismului – Se consuma o cana de 200 de ml dimineata pe stomacul gol, timp de 7 zile. Se face pauza apoi 10 zile, dupa care se reface tratamentul din nou 7 zile. In aproximativ o luna de zile va veti alege cu un organism detoxifiat.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.



- See more at: www.secretele.com/2015/03/consuma-aceasta-bautura-zilnic-si-vei.html#sthash.NHCq0PKT.16doV0tJ.dpuf



Albumul selectat contine subalbume care pot fi accesate din lista de albume din partea stanga.







Comentarii album • 1
marcos 6 martie 2015  
Caprirom Ancc a distribuit postarea publicată de Lapte de Capra.
8 ore ·

Lapte de Capra
Laptele de capră este un elixir pentru sănătatea copiilor și adulților, deopotrivă. Laptele de capră are gustul și compoziția cea mai apropiată de laptele matern, de aceea este preferat de copii, în defavoarea laptelui praf și a laptelui de vacă. Laptele de capră este dulce, gras și hrănitor și are proprietăți miraculoase pentru sănătatea noastră, poate și din cauză că aceste animale consumă foarte multă scoarță de copaci, sare, cătină, măceșe, în principiu, nu refuză nimic. Laptele de capră este mult mai sănătos și hrănitor față de laptele de vacă, având efecte din cele mai diverse. În primul rând, consumul de lapte de capră vă face mai optimiști, vă scapă de depresie, vă protejează organismul de boli, întărește sistemul imunitar, și este un aliat redutabil împotriva cancerului.

Cura cu lapte de capră

Puteți ține o cură cu lapte de capră fie preventiv, fie pentru tratarea sau stagnarea unor afecțiuni. O cură cu lapte de capră ține între 14 și 90 de zile. Beți zilnic câte două căni din acest elixir alb, laptele de capră, cât se poate de proaspăt. Copiii pot bea și ei zilnic lapte de capră, însă diluat cu lapte de vacă. Laptele de capră prezintă un risc mult mai scăzut pentru copiii ce nu au împlinit vârsta de 3 ani să facă alergii, în comparație cu laptele de vacă. De asemenea, pentru a fi mai plăcut la gust și mai benefic pentru sănătate, îl puteți amesteca cu miere de albine. Mai mult, laptele de capră rezistă până la trei zile în oale de lut. Și chiar dacă se prinde, își păstrează din calitățile și proprietățile tămăduitoare. Puteți consuma laptele crud, dacă știți sigur că acesta este de țară, de la animale sănătoase, sau pasteurizat, pentru a preveni eventualele infecții cu diverse bacterii. Laptele de capră conține foarte mult calciu, vitamina D, fosfor, riboflavină, potasiu, triptofan și proteine.

Ce putem preveni si trata consumând lapte de capră?

O mulțime de afecțiuni mai mult sau mai puțin grave pot fi tratate prin cura cu lapte de capră. Laptele de capră fortifică organismul şi întăreşte imunitatea naturală în cazul anemiei, combate stările depresive, ajută la vindecarea organismului de TBC, stagnează cancerul în formă incipientă şi reglează nivelul hormonilor din organism.

Stagnează evoluția cancerului

Laptele de capră se poate consuma zilnic de către bolnavii de cancer, până la un litru în fiecare zi, în reprize scurte de până la trei zile, urmate de pauză.

Combate sterilitatea

Laptele de capră combate sterilitatea atât la femei cât și la bărbați. Se ține o cură de 49 de zile și se consumă câte o cană dimineața și una seara de lapte de capră în care se adaugă două linguri cu suc de năpraznic.

Tratează astmul

Laptele de capră elimină durerile de cap, reduce simptomele sindromului premenstrual și combate eficient depresia.

Stimulează imunitatea

Laptele de capră consumat împreună cu o linguriță de miere, în cure de câte o lună, stimulează imunitatea și protejează organismul de răceli și infecții ale aparatului respirator, precum și de bolile de plămâni.

Laptele de capră previne osteoporoza, hipertensiunea arterială și cancerul de colon.

De asemenea, este eficient în cure și diete de slăbit deoarece are un conținut scăzut de calorii.

Înainte de a urma o cură cu lapte de capră trebuie să consultați medicul dumneavoastră și să îi urmați sfaturile întocmai. Laptele de capră trebuie consumat cu prudență de către persoanele obeze, hipertensive sau care au probleme hepatice.
Răspunde Șterge Raportează
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.